ÉLETKOR ELLENŐRZÉS

 

 

 

 

 

A webshopban – sok egyéb mellett - olyan termékkategória is található, melynek termékei a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógéprőlkiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Anális szex első alkalommal

Közétette admin 2018/07/18 0 Hozzászólások

A hálószobai repertoár rendkívül izgalmas kiegészítője. Az anális szex új típusú stimulációt kínál mindkét partner számára. Azonban, mielőtt elkezdenéd, fontos, hogy megtudd, hogyan kezd az anális szexet első alkalommal.

Az anális szex penetráló vagy külső játék az anus-szal pénisz, szexuális játék,ujjak vagy nyelv használatával. Bárki élvezheti. Akár lány-lány, lány-fiú,fiú-lány vagy fiú-lány!

 

 

Mi a nagy helyzet?

Mivel a járat szorosabb és simább, mint a hüvelyi szexnél, az anális szex fokozott súrlódást és intenzívebb orgazmust kínál. A férfiaknak is van szuper érzékeny P-pontjuk, egy dió méretű mirigy fekszik 2-3 hüvelyk mélyen az anus-ban.

 

 

A felkészülés a kulcs

Az anális szex nagyon személyesés intim, ezért rendkívül fontos, hogy mindkét fél benne legyen a dologban. Először fájdalmas lehet, ezért előzetesen beszéljük és tervezzük meg. Ez nem olyan dolog, amit a pillanat hevében teszünk!

Szánj időt arra, hogy ellazulj mind mentálisan, mind fizikailag. Minél idegesebb vagy, annál kevésbé képesek az izmok lazítani. Az érzéshez való alkalmazkodás érdekében kezdj egy ujjal.

Először hasznosabb saját magaddal próbálkozni, mielőtt kipróbálod a partnereddel. Hatalmas választékot kínálunk az anális szexuális játékokhoz, amelyek minden ízléshez és preferenciához vannak tervezve, ezért ne féljetek a próbálkozástól.

Egyértelmű okokból kiindulva biztosak vagyunk benne, hogy nem kell elmagyarázni, a tisztaság fontosságát az anális szexhez.

 

 

 

 

Ha nem állsz monogám kapcsolatban, óvszert kell használnod (mindazonáltal mindenkinek ajánlott). A baktériumok elterjedésének megakadályozása érdekében ne válts az anális vagy hüvelyi behatolás között anélkül, hogy új óvszert használnál, vagy alaposan megtisztítanád a péniszed.

Hozzászólok