ÉLETKOR ELLENŐRZÉS

 

 

 

 

 

A webshopban – sok egyéb mellett - olyan termékkategória is található, melynek termékei a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógéprőlkiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Megkötözés kezdőknek

Közétette admin 2018/07/18 0 Hozzászólások

Ellentétben azzal, amit az emberek a megkötözésről mondanak, emberek milliói vesznek részt a BDSM csodálatos világában. Rihanna, az Amerikai pite és a Szürke ötven árnyalatának köszönhetően a popkultúra számos részéhez eljutott.

 

 

Mi a megkötözés

A megkötözés a szexuális kielégülés olyan gyakorlata, ahol az akadályozás játszik szerepet. Szükséges egy domináns alak és egy alárendelt, de ezek a szerepek gyakran változhatnak, ahányszor csak szeretnénk. A megkötözés viszonylag egyszerű lehet, és improvizálhatsz olyan háztartási tárgyakkal, mint az ágykeretek és székek. A kötözés felhasználható más célokra is, mint az előjáték, beleértve a szexuális zaklatást és az erotikus csiklandozást.

Kivel csináljam?

Ez nem olyan dolog, amit egy idegennel szeretnél csinálni. Nem lehetetlen, csak nagyon valószínűtlen, hogy a "meghívás ágyhoz kötözéshez" felkérésre pozitív választ fogsz kapni egy ismeretlentől.
A megkötözés leggyakrabban olyan emberrel történik, akit ismersz és megbízol benne, valószínűleg egy partner. Kölcsönös bizalomra van szükség a megkötözéssel való előrehaladással kapcsolatban, ezért győződj meg róla, hogy mindketten élvezitek.

 

Hol csináljam?

Nincs helyszínbeli korlátozás, de minden attól függ, hogy milyen típusú megkötözésről van szó.
A hálószobai megkötözés általában enyhébb. Ha csak kezdők vagytok ajánlottabb a hálószobában maradni. Használhattok ágykeretet, íróasztalt, vagy akár ajtókeretet – bármit, ami el tudtok képzelni.
Ha egy kicsit merészebbet kerestek, rengeteg klub található a kötözés iránt érdeklődő emberek számára. A nagy kereslet miatt több száz online fórum van, amely minden szükséges információt megad.

 

 

Mit használjak?

 

A megkötözéses közösség számára több ezer különböző termék létezik - néhány egyszerű kötéltől és láncoktól egészen a gravitációt megszegő extravaganzákig. és egyebek, amik egyenesen fájdalmasnak látszanak! A megkötözés világában óriási terjedelem van, és az újoncok számára speciálisan kiválasztott tételek állnak rendelkezésre, amelyek tökéletes első élményt nyújtanak mindenkinek.

Hozzászólok