ÉLETKOR ELLENŐRZÉS

 

 

 

 

 

A webshopban – sok egyéb mellett - olyan termékkategória is található, melynek termékei a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógéprőlkiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Előjáték és miért érdemes csinálni

Közétette admin 2018/07/18 0 Hozzászólások

Van egy végtelen számú lista kifogásokkal a rossz szexről, de ha az idő nagy részében, úgy találod, hogy elégedetlen vagy a hálószobában, akkor valószínűleg az előjáték hiánya nagy szerepben hozzájárul ehhez. Az előjáték egy szexuális tevékenység, ami a tényleges szexet előzi meg.

 

 

Az előjáték sok szempontból előnyös a szexuális életedben. Ha Te és partnered kihasználjátok rá az időt, hogy jól kiismerjétek egymást, akkor a következő szex sokkal szenvedélyesebb lesz, és az orgazmus is sokkal valószínűbb. Az előjáték a tökéletes lehetőség arra, hogy feltárja partnered testét, megismerd, mit élvezz, és mi indítja be őt. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megtudd, mit szeret a partnered és, hol szereti, ha megérintik.

Az előjáték minden alkalommal különbözik. Néha lehet szórakoztató és flörtölős, és máskor lehet ingerlő és könnyed szívű, vagy akár intenzív és szenvedélyes. Nem számít, mit szeretsz, az előjáték egy intim cselekedet, amely magában foglalja, a szoros és szenvedélyes kapcsolatot a partnerrel, így segíthet javítani és elmélyíteni az intimitást a kapcsolatodban.

 

 

Fontos felismerni, hogy az előjáték nem mindig hosszú folyamat. Órákba is telhet, vagy csak percekig.Hosszú áztatás a fürdőkádban, majd teljes testmasszázs, vagy duzzadó pillantás és csábító csók a nyakon. Nincs meghatározó akció, amelyet előjátéknak neveznek. Lehet puha tapintás és simogatás, vagy masszázs, egyszerű csókolózás és kéz fogás.

Ha nem tudsz előjáték ötleteteket kitalálni, akkor miért nem tekinted meg a szexuális játékokat? Rengeteg módon fellehet használni szexuális játékokat az előjáték erősítéséhez.

Ha élvezed a szórakoztatóbb és kacér játékot, kipróbálhatsz egy sekély szexuális játékot. Rengeteg kocka-játék és társasjáték áll rendelkezésre, amelyek, kreatívak és gyakran jó érzést keltenek a használójában. Számos játékban vannak olyan félelmetes merészségekés elveszett dolgok, amelyek mindenkinek égető vágyakat okoznak.

 

 

A szexuális játék használata ideális a magabiztos pároknak, akik valamilyen kalandos szórakozásra vagy valami változatost próbálnának ki.

 

Ha időt fordítasz a szexuális feszültség felépítésében mind a magadban, mind pedig a partneredben, akkor a szex garantáltan sokkal jobb. Mindaddig, amíg felizgat, akkor nincs korlátja annak, milyen játékokat, akciókat vagy játékokat fedezhetsz fel előjátékközben.

Hozzászólok