ÉLETKOR ELLENŐRZÉS

 

 

 

 

 

A webshopban – sok egyéb mellett - olyan termékkategória is található, melynek termékei a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógéprőlkiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Hogy tisztítsam a szex játékot

Közétette admin 2018/07/18 0 Hozzászólások

 

Mindannyian szeretjük a szexuális játékainkat, de mi a legjobb módja annak, hogy friss és tiszta legyen, hogy hosszabb ideig élvezhessük őket? Nem megfelelően és rendszertelen időközönként tisztítva a szexuális játékaidat, a minőségük gyorsan romolhat és olyan baktériumok megtelepülését is serkenti, amelyek potenciálisan károsíthatják a testedet. Ez a bejegyzés segít abban, hogy jobban megértsd a különböző játékok tisztításának módját, valamint tanácsot adjon a tárolásra és a megfelelő kenőanyag használatára. A szex játékok számos különböző anyagból származnak; Szilikon, műanyag, üveg, alumínium, PVC, kerámia és minden játékhoz kissé eltérő gondozásra van szükség, amely függ az anyag textúrájától vagy a játékformájától.

 

 

Tárolás

 

A szexuális játékokat mindig egymástól külön kell tárolni, mivel az anyagok képesek reagálni, ami a szexuális játékok "összeragadásához" vezet. A szexuális játékokat egymástól elkülönítve tárolhatod, bár nem valószínű, hogy problémákat tapasztalhatsz a merev játékokkal.

Hozzászólok