ÉLETKOR ELLENŐRZÉS

 

 

 

 

 

A webshopban – sok egyéb mellett - olyan termékkategória is található, melynek termékei a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógéprőlkiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Feldobni a szexuális életed

Közétette admin 2018/07/18 0 Hozzászólások

Feldobni a szexuális életed, sokkal könnyebb, mint gondolnád.


Nem mindig lehet a helyi szex boltba (vagy online szexshop-ba) menni, és ostorokat, láncokat, bilincseket és minden más kötözési felszerelést vásárolni. Megteheted, ha ez az, ami beindít, de ez nem feltétlenül szükséges.
Valójában sok egyszerű dolog van, amit kipróbálhatsz a partnereddel, ami hatékonyan működik anélkül, hogy "mélyebbe kéne menned".

 


Mutatunk neked néhány lehetőséget az elinduláshoz:

1.Találd meg a megfelelő pozíciót:

A legegyszerűbb módja annak, hogy feldobd a szexuális életet, az új szex pozíciók tanulása. Ez a tanácsadás néha bosszantó lehet, mert ilyenkor gyakran megkérdezik: "Mi a legegzotikusabb pozíció, amit tanulhatok?" Az igazság? Rengeteg ilyen van.
De, csak azért, mert egy pozíció egzotikusnak tűnik, vagy nagyon rugalmasnak kell lenni hozzá, hogy végre tudd hajtani, nem jelenti azt, hogy ez sokkal kellemesebb. Biztosan szórakoztató lehet kipróbálni egyszer vagy kétszer.Rájössz, hogy sok olyan pozíció van, amelyek sokkal szórakoztatóbbak, élvezetesebbek és jobbak a szexuális életedre, amelyek nagyon egyszerűek, akár a polip pozíció, akár a mesteri pozíció.
Egy másik dolog, amit gyorsan felfedezhetsz, hogy a legtöbb pozíció gyakran csak kismértékben eltérő változata azoknak a pozícióknak, amelyeket már ismersz és szeretsz.

 

 

2.Találd meg mit szeret a partnered

Minden egyes embert ezen a földön más-más dolog indít be, melyek talán nem olyan izgalmasak más emberek számára. Néhányan az orális dolgokat szeretik, vannak akik arra indulnak be, hogy piszkosan beszélnek hozzájuk. Ez teljesen természetes és nincs mit szégyellni rajta.

A partnered sem kivétel ez alól, kideríteni és kipróbálni vele ezeket a dolgokat az egyik legjobb lehetőség a szexuális életed feldobásában. A tanácsunk: nem kell kapkodni. Ezek általában nagyon személyes dolgok, melyeket az ember valószínűleg nagyon szorosan őriz. Szóval finomabb megközelítést kell alkalmazni.

 

 

Kezd azzal, hogy megkérdezed, hogy van-e valami, amit szeretne kipróbálni a hálószobában. Ez egy nyugodt módja annak, hogy feltárd, hogy mi az ami beindítja őt. Miután látja, hogy jól érezheti magát, hogy feltárja, amit szeret, ekkor kezd igazán megnyílni, és beszélni veled arról, hogy mi az amit tényleg szeret.

 

A legfontosabb dolog, amit ebben a helyzetben kell tenned, az a megértés. Nem feltétlenül kell megpróbálni mindent, amit veled megoszt, de légy megértő és ne ítélkezel. Ez annak is jó módja, hogy közelebb kerülj partneredhez.

Hozzászólok