ÉLETKOR ELLENŐRZÉS

 

 

 

 

 

A webshopban – sok egyéb mellett - olyan termékkategória is található, melynek termékei a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógéprőlkiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Mire figyelj az erotikus termékek vásárlásakor

Közétette admin 2018/07/18 0 Hozzászólások

A termék vásárlás izgalmas, de frusztráló élmény lehet.Itt van néhány fontos dolog, amire vásárláskor figyelnünk kell:

Ellenőrizd le az összetevőket

Ügyelj arra, hogy a termékben lévő összetevők nem ártalmasak-e a tested számára. Végezz egy kis extra kutatást, hogy megbizonyosodj róla, hogy tényleg biztonságos. A gyártók egyre jobban felismerték a biztonságos anyagok népszerűségét, ezért kezdték el a "biztonságos" anyagokat megjelölni, pedig sokszor az adott termék nem is tartalmaz ilyen anyagot.


Ne kapkodd el a döntést

Ez csak rólad szól. Nem kell egyből az első terméket megvenni. Gondold meg mi az, ami felizgat, és hol érzed ezt az izgalmat a testedben. Ne félj feltárni ezeket az érzéseket és vágyakat. A rengeteg megtalálható kínálattal biztos ráakadsz a neked tetszőre.

Beszélj szex-eszköz bloggerekkel.

Ezt nem lehet eléggé kihangsúlyozni. Rengeteg tájékozott embert lehet találni, akik értékelik és véleményezik az ilyen eszközöket, amik segítenek neked döntésed meghozatalában. Olvasd el az ilyen véleményeket, és ne félj kérdéseket feltenni. A lényeg, hogy felfedezéseket tegyél és jól érezd magad.

Hozzászólok