ÉLETKOR ELLENŐRZÉS

 

 

 

 

 

A webshopban – sok egyéb mellett - olyan termékkategória is található, melynek termékei a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógéprőlkiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Milyen eszközöket érdemes vásárolni

Közétette admin 2018/07/18 0 Hozzászólások

Hogyan válasszak terméket?

A termék kiválasztása, fárasztó élmény lehet. Itt van néhány olyan dolog, amelyet fontolóra kell venni, mivel segítenek abban, hogy megfelelően válaszd ki azt, amit igazán szeretnél.

Ismerd a szükségleteidet

Ne hagyd, hogy a megjelenés és a média megtévesszen. Nem jelenti azt, hogy mindenkinél ugyanaz a márka vagy termék fog beválni. Találd ki, mit keresel, milyen igényekre és csak utána menj tovább a megjelenésre.

Ajándékozás

Ha ez egy ajándék, akkor emlékezz arra, hogy a szexuális játék egy nagyon személyes dolog. Néhány kérdést érdemes feltenned magadnak vásárlás előtt; Vajon jól fogják magukat érezni ilyen játékkal, nyitottak-e a kísérletezésre, használtak már ilyet vagy hasonlót korábban és hogy van valami forma vagy szín, amit kedvelnek.

A szex játékok nem egyformák

 

Ne hibáztasd a szex játékot, ha nem válik be. Van amelyik megfelel az ember kívánságának és van ami nem. Több száz különböző létezőterméknél ez várható. Ezért előfordul, hogy nem mindig sikerül eltalálni a teljesen megfelelő terméket. 

Hozzászólok