ÉLETKOR ELLENŐRZÉS

 

 

 

 

 

A webshopban – sok egyéb mellett - olyan termékkategória is található, melynek termékei a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógéprőlkiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

A virtuális szex valóságos?

Közétette admin 2018/07/18 0 Hozzászólások

A virtuális szex valóságos szex?


Rengeteg módon lehet szexuális kapcsolatot létesíteni.Akár cyber-szex, telefon-szex, stb.  a dolgok meglehetősen izgalmasak lehetnek, anélkül, hogy bármikor megérintenék egymást a partnerek.

 

 

Először is: Mi a virtuális szex?

A virtuális szex olyan szexuális aktivitás, amelyben a résztvevők szexuálisan kifejezett üzeneteket, képeket vagy egyébdolgot váltanak egymás között egy hálózaton keresztül. Ez többféle formában történhet meg. Ez magában foglalhat telefont vagy számítógépet is. A telefonos szex, a számítógépes szex és a webkamera használata a virtuális szex egyik formája.

Szóval, a virtuális szex nem valódi szex?

Nos, ne olyan gyorsan. Végül is mi a "valódi szex"? Túl gyakran az "igazi szex" ötlete arra a gondolatra tér vissza, hogy a pénisz behatolása a hüvelybe az egyetlen szexuális kifejezés; hogy ez az egyetlen megfelelő módja. A szex ezen definíciója hihetetlenül korlátozott.

Először is azt mondja nekünk, hogy csak heteroszexuális párok vesznek részt egymással szexuális kapcsolatokban. Másodszor, a szexet a testrészekre korlátozza. Azt jelzi, hogy ha a "helyes"testrészek nincsenek jelen, a találkozás nem számít. Ez érvénytelenít minden olyan embert, akik mást csinálnak, mint a hagyományos hüvelyi közösülés. A homoszexuális párok ebben a definícióban soha nem létesítenek "valódi szexet". Azok a párok, akik szeretik egymást, de nem vállalnak kapcsolatot,nem rendelkeznek "valódi" kapcsolattal ezen megfogalmazás szerint.

Szóval, a virtuális szex valóságos szex?

Ha megvizsgáljuk az összes összetett problémát, hogyan tudjuk meghatározni, mi számít "igazi szexnek"? Mit nevezünk egy kapcsolaton intimnek és szexuális jellegűnek? Készüljetek fel,mert ez megfogja változtatni a dolgokat:

A "valódi szex" az, ami valódi érzéseket kelt számodra.

Ez így van. Az "igazi szex" nem behatárolható. Az egyik személy hihetetlenül bensőséges és összekapcsolt élménye egy másiknak csupán egy szellős egy éjszakás kaland. Ezzel a logikával egy pár használhatja a virtuális szexet, hogy fenntartsa a hosszú távú kapcsolatot, amely ugyanolyan szuper-meleg és intenzíven intim lehet, mintha egymás karjaiban aludnának minden éjjel. Hasonlóképpen egy másik pár virtuális szexet is használhat egy idegennel, hogy pár unalmas órát elüssenek, mielőtt lefeküdnek. A tapasztalat intimitása a résztvevők szándékától függ. Minden szexuális élményérvényes.

Szóval, honnan tudjuk, mi a szabály? Honnan tudjuk, mi számít „csalásnak”?

 

 

Legyél tisztában a szexszel (akár a virtuális fajtával is)

Meg kell határoznod a szabályokat, és azt, hogy mi számít csalásnak számodra, és beszéld meg partnereddel. Amikor elengedjük az önkényes fogalom meghatározásokat, akkor meghatározhatjuk magunknak a dolgokat. Ez azt jelenti, hogy ki kell találnod, hogy mit érzel "igazinak" (és jónak) magad számára, mit tehetsz meg úgy, hogy még mindig kellemesen érezd magad, és Te és a partnered számára mi számít "csalásnak".

Hozzászólok