ÉLETKOR ELLENŐRZÉS

 

 

 

 

 

A webshopban – sok egyéb mellett - olyan termékkategória is található, melynek termékei a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógéprőlkiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

Étel vs Szex: Melyiket választod?

Közétette admin 2018/07/18 0 Hozzászólások

Mit szeretsz: nagyszerű szexet vagy nagyszerű étkezést?

A válaszok többsége meglepő lehet számodra,ugyanis rengeteg megkérdezett ember az ételt választja.

Mi lehet ennek az oka?

 

Az étel mint kötődési élmény

 

Sok szempontból az étel egy kötődési élmény. Találkozunk étkezéshez. Találkozunk miközben eszünk. Flörtölünk és ismerkedünk egymással ebédidőben és vacsora időpontok alatt. Aztán néha együtt hazamegyünk, és hasonló dolgokat művelünk az ágyban. Ez a kettős nómenklatúra kulcsfontosságú mindkét dolog értékeléséhez. Az étel biztonságos módja annak,hogy az emberek beszéljenek a szexről, anélkül hogy megítélnék őket, vagy kínosan éreznék magukat. Az étel jó álcája lehet aszexuális dolgoknak.

 

Extázis az ételeben és a szexben

 

Mint társadalom, sok különféle eseményünk van, de a két leggyakoribb és legnagyobb örömet szerző a szexuális és étkezési szokások jellemzik. Tegyél egy utazást a szexuális és nem-szexuális médián keresztül és tekintsd meg ahogy mindkettő értelmezi az orgazmust és ahogy az emberek kedvenc ételükbe harapnak. Az arcok nagyon hasonlóak és sok mindent mondanak. Az étel nagy örömet okoz, ugyanúgy, mint a szex. Ez csak a testünk különbözőrésze.

Ezért a mindennapos „étel pornó” kifejezés kiemelkedése. Akár aszociális médián, akár a tényleges reklámon keresztül, az emberek eszményképei -nyílt szájak, csillogó ajkak, csillogás,tapintó nyelv- mindezek kísértenek minket az élelem vagy a szex után.

 

 

 

 

Étel és szex találkozása

 

Természetesen minden ami a szexet illeti, néhányan ezt is tovább fokozzák egy lépéssel, úgy hogy az ételeket belevegyítik a szexuális életükbe. Ez olyan egyszerű lehet, mint egy kis tejszínhabot kenni a partner mellkasára, vagy akár sokkal több dolgot is be lehet vonni.

Az étel szempontjából kétféle szexuális módot különböztetünk meg: a maszatolást és etetést.

A maszatolásból származó vágyakat a testre kent ételek adják,mint pl. pite, puding, csokoládé öntet, stb. Az etetők is használnak ételeket a szex során, de nem annyira a bepiszkolós módon. Az etető személy ételt biztosít partnere számára és attól jön izgalomba, ahogy társa eszik és súlyt szed fel magára.

Ha megvan a komfortérzet a szexuális életedben, az egy nagyszerű dolog és az étel használata a beszélgetések során segít áthidalni a különbségeket és természetes módon segít számodra. Emlékeztetőül, az étel és kiegyensúlyozott diéta nagyszerű módja a libidó stimulálásának.Tápláló ételek fogyasztása javítja az egészségi állapotot és növeli a szexuális vágyakat és képességeket. A jobb ételek még segítenek a könnyebb alvásban, több energiát adnak és javítják a szexuális életed.

 

Hozzászólok